PRIDELAJMO SVOJO ZELENJAVO

03.05.2018 10:00

Samooskrba in zavedanje, da lahko z majhnim vložkom in nekaj truda sebi in svojim priskrbimo vsakodnevno zdravo in domačo zelenjavo sta vsak dan bolj pomembna! Dobimo se 7. in 14. 6. 2018.

(Zaključena skupina!)

Pridružite se nam na delavnici, kjer vas bo strokovnjakinja vodila skozi procese zasaditve in ureditve zelenjavnega vrta korak za korakom. V juniju nadaljujemo s praktičnim prikazom in delom na vrtu, kjer vas strokovnjakinja vodi skozi procese zasaditve in ureditve zelenjavnega vrta korak za korakom. Učimo se, kaj gojiti in kako gojiti, da lahko pridelamo zelenjavo, ki nam bo v veselje in ponos, hkrati pa bo zdrava in kvalitetna. Dobro je, da je zasaditev vrta načrtna; tako bo škodljivcev manj, pridelka pa več. V juniju bomo že uživali plodove našega dela in priprav.
Delavnica poteka ob lepšem vremenu s praktičnim prikazom na vrtu, zato se oblecite temu primerno.

 

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
SABINA ZUPAN sabina.zupan@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

31.01.2018 10:54

V pričakovanju pusta se bomo lotili peke krofov. Pust sladkih in veselih ust je že pred vrati!

21.02.2018 14:00

Male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov čakajo prav na vas!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?