PRIDELAJMO SVOJO ZELENJAVO

09.08.2018 10:00

Samooskrba in zavedanje, da lahko z majhnim vložkom in nekaj truda sebi in svojim priskrbimo vsakodnevno zdravo in domačo zelenjavo sta vsak dan bolj pomembna! Dobimo se 9. in 16. 8. 2018.

(Zaključena skupina!)

Tudi med poletjem se bo delo na vrtu nadaljevalo, le da bo namesto sajenja tokrat poudarek na zalivanju in gnojenju. Tudi pri slednjem obstajajo pomembne zakonitosti, ki jih je potrebno poznati, da lahko rastline dobro uspevajo in preživijo tudi najbolj sušna obdobja.
Strokovnjakinja za vrt - Barbara Podlogar bo tudi tokrat podala kopico koristnih informacij, s katerimi boste nadgradili svoje vrtnarsko znanje. Delavnica poteka ob lepšem vremenu s praktičnim prikazom na vrtu, zato se oblecite temu primerno, v primeru dežja pa v učilnici.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
MARIJA KESEROVIĆ 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

Povezane novice

31.01.2018 10:54

V pričakovanju pusta se bomo lotili peke krofov. Pust sladkih in veselih ust je že pred vrati!

21.02.2018 14:00

Male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov čakajo prav na vas!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih