Z VAJAMI DO BOLJŠEGA SPOMINA

12.12.2018 12:00

Cene Štupar v sodelovanju s Spominčico-Alzheimer Slovenija organizira delavnico, na kateri se bomo preizkusili pri besednem zakladu in računskih ugankah.

V sodelovanju s Spominčico-Alzheimer Slovenija organiziramo delavnico, na kateri se bomo preizkusili pri besednem zakladu in računskih ugankah. Skupaj bomo reševali besedne igre, razmišljali, krepili spomin in se družili. Obogatimo dan s kognitivnim treningom!

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

24.10.2018 16:00

Družabne igre nam urijo našo najpomembnejšo mišico-naše možgane, hkrati pa skrbijo za kakovostno preživljanje prostega časa v krogu najbližjih!

24.12.2018 11:00

Poveselite se z nami in zapojte.

13.02.2019 15:00

Spoznajte in naučite se preproste, a zelo učinkovite tehnike pravilnega dihanja, ki jo je razvil irski strokovnjak Patrick McKeown, ki je avtor programa.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih