Z VAJAMI DO BOLJŠEGA SPOMINA

26.06.2019 10:00

Ste tudi vi večkrat vpeti v podobne situacije in se venomer sprašujete: Kaj bi že tu moralo pisati?...Hm…In vam enostavno zmanjka besed? 

Nikar se ne prestrašite. Pozabljivost je del vsakdanjega življenja, v kolikor se ne dogaja prepogosto. Za krepitev spomina pa lahko veliko naredimo sami. Ena izmed rešitev je kognitivni trening. Zato vabljeni na delavnico, kjer boste skozi zabavne besedne premetanke preizkusili svoj besedni zaklad in iskali besede, za katere ste mislili, da so že zašle v pozabo. 

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

30.05.2019 11:00

Izboljšajte telesno pripravljenost, moč, splošno zdravje in dobro počutje s pravilnim dihanjem.

03.07.2019 18:00

Vsi iščemo notranji mir, ki je neodvisen od zunanjih okoliščin in nas vodi v harmonične odnose z drugimi in samim seboj.

08.08.2019 10:00

Izzovite svoje možgane, saj so najpomembnejša "mišica" za vašo miselno kondicijo, dobro počutje ter zagotovilo za kakovstno preživljanje prostih trenutkov.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih