NE/VAREN SPLET

06.06.2019 15:00

Splet uporabljamo pogosto z različnimi aparati, izmenjava informacij in komentarjev poteka zelo hitro. Ali vemo katere informacije so zanesljive, ali znamo prepoznati spletno nasilje, ali vemo kako ukrepati, če postanemo žrtev spletnega nasilja, ali če opazimo spletno nasilje? 

Komu je aktivnost namenjena: predvsem ljudem, ki imajo pametni telefon, tablico ali računalnik in bi ga z veseljem uporabljali pa jih je strah, da se ne spoznajo dovolj, da ne poznajo nevarnosti, niti prednosti … 

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

Povezane novice

18.06.2018 09:00

Na delavnici bomo spoznali egradiva za samostojno učenje osnov pisarniškega programa za urejanje besedil Microsoft Word in delo s preglednicami Microsoft Excel.

14.06.2019 09:00
nadaljevalna delavnica
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih