PAMETNI TELEFON - nadaljevalna delavnica

11.03.2019 11:00

Spoznali bomo nekatera socialna omrežja, ki jih lahko uporabljamo prav tako na pametnem telefonu in ne samo na računalniku. Dotaknili se bomo aplikacij Sporočanje, Facebook in Messenger ter Viber. Na drugi strani se bomo naučili, kako si lahko prestavljamo svoje aplikacije na različna mesta pametnega telefona in jih lahko hkrati kategoriziramo v določene mape, ki jih lahko poimenujemo po lastni želji. Naše sporočilo popestrimo ne samo z lepimi besedami, ampak tudi z emoji. Za konec se bomo še seznanili z aplikacijo Youtube.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

18.03.2019 11:00

Uporaba pametnega telefona je vsakodnevna nuja za večino izmed nas. Naučite se uporabljati in izkoristiti pametni telefon.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih