PAMETNI TELEFON

14.06.2019 09:00

Našo začetno delavnico bomo preimenovali kar v nadaljevalno, saj smo se do zdaj že kar nekaj naučili in smo vedno bolj vešči z upravljanjem pametnega telefona. Naučili se bomo, kako nastaviti želeno fotografijo na naš domači zaslon. Po internetu lahko  brskamo tudi na našem pametnem telefonu, spoznali bomo kako brskati po spletu.

 

Naša komunikacija s prijatelji lahko poteka prav tako preko aplikacije Viber in Messenger. Spoznali bomo način delovanja in kako je v s pomočjo obeh aplikacij mogoče komunicirati. Za konec pa bomo izpostavili Facebook in njegovo.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

21.06.2019 09:00
ZAKLJUČNA DELAVNICA

Uporaba pametnega telefona je vsakodnevna nuja za večino izmed nas. Naučite se uporabljati in izkoristiti pametni telefon.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih