PAMETNI TELEFON - nadaljevalna delavnica

31.05.2019 09:00

Nadaljevali bomo, kjer smo v aprilski delavnici končali. Podrobno bomo spoznali aplikacijo YouTube. Naučili se bomo uporabljati radio na  pametnem telefonu. V nadaljevanju bomo spoznali aplikacijo Microsoft Word in se naučili osnov uporabe. Za konec se bomo dotaknili tega, kako priti do informacij našega stanja na pametnem telefonu: koliko minut, mobilnih podatkov itn. smo že izkoristili, za kar obstajajo za vsakega mobilnega operaterja aplikacije, ki to omogočajo.  

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

24.05.2019 09:00

Uporaba pametnega telefona je vsakodnevna nuja za večino izmed nas. Naučite se uporabljati in izkoristiti pametni telefon.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih