PAMETNI TELEFON - nadaljevalna delavnica

14.01.2019 11:30

V tokratni delavnici bomo naše znanje o pametnih telefonih še nadgradili. Kot prvo se bomo seznanili z aplikacijami koledar, beležka in računalo. Gre za osnovne aplikacije, ki nam lahko vsakodnevno priskočijo na pomoč. Prav tako nam je lahko v pomoč aplikacija, ki nam služi kot računalo naših korakov in spremlja našo telesno aktivnost. Običajno pa želimo, da naše spomine fotografiramo in jih postavimo v nekakšen okvir, vendar mi jih ne bomo postavljali v okvir, vendar jih nastavili na domači in zaklenjeni zaslon telefona. Na koncu pa želimo še komu kaj sporočiti, zato bom spoznali aplikacijo Gmail. 

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih