Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

BODYWORK TEHNIKA– ODPRAVA BOLEČIN V KRIŽU

28.11.2019 12:00

„Vzroki naših čustvenih težav in kako se jih znebiti“

Karuna Starzaher se ukvarja z Bodywork  tehniko že dvajset let. 

 

Revolucionarna  Bodywork tehnika je plod dolgoletnih raziskav  in razvoja, pri  čemer je  sodelovala s Christianom Schneiderjem (Fields of Gold).

 

Vabljeni na predavanje njenega učenca, Mateja Pernarčiča.

 

Bistvo te tehnike je pritisk na določene točke na telesu, s čimer pozitivno vplivamo na odpravo bolečine in drugih  težav, ki pestijo sodobnega človeka.  Ena izmed najpogostejših  je bolečina v križu, kar bo tudi osrednja tema tokratnega srečanja. Ugotavljali bomo vzroke za bolečine v križu in spoznali, kako lahko s tehniko Bodywork odpravimo bolečino pri njenem izvoru ter kako z odstranitvijo blokad in negativnih informacij iz človeškega magnetnega polja dosežemo ravnovesje na psihičnem, čustvenem in energetskem nivoju.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje

Povezane novice

07.11.2019 17:00
ZAKONI in NAČELA DELOVANJA ENERGIJ: PREDSTAVITEV SKLOPA DELAVNIC

V sklopu večtedenskih in mesečnih delavnic boste prejeli osnovne praktično znanje, vaje in tehnike za izboljšanje kvalitete vašega življenja. Čisto od začetka in po vrsti, po vaših željah in potrebah. Izvedeli boste, kako si praktično izboljšati kvaliteto svojega življenja in pridobljeno znanje dejansko preliti v vaše lastno življenje. 

15.09.2020 09:00

Premikanje v Sheng Zhen Meditaciji je elegantno in nežno; vsaka kretnja ima svoje značilnosti. S temi premiki iščemo ravnotežje Yin-a in Yang-a . Na ta način se izboljša ravnotežje tudi v odnosu med človekom in naravo.

 

Pri izvajanju Sheng Zhen Meditacije gre za vez med qi-jem in umom. Znan je koncept, da je um tisti, ki premika qi. Torej energija sledi mislim. To je koristna praksa, ki sčasoma vodi do globlje izkušnje. Sčasoma um  postane eno z umirjenostjo, odprtostjo srca. Qi preprosto teče skozi naše telo brez težav.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih