DENAR JE LJUBEZEN

19.03.2019 17:00

Delavnica s predstavitvijo knjige Denar je ljubezen črpa moč za odpiranje vrat dotoku obilja v življenje iz ozaveščanja odnosa, ki ga imamo do denarja.

Ko ozdravimo svoj pogled na denar kot energijo, ne poskrbimo le za več radosti, dobrosrčnosti in ljubezni pri sebi, pač pa prispevamo tudi k zdravljenju planeta…

 

Bernarda Rošer je bila dvanajst let zaposlena kot pravnica v javni upravi, zdaj pa uresničuje svojo dolgoletno željo in kot samostojna podjetnica delovnik namenja prevajanju angleških besedil v slovenščino ter raziskovanju tem, ki imajo cilj opolnomočiti marginalizirane skupine ter ženske na splošno.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

Povezane novice

16.05.2019 12:00
4. DEL WASHINGTON DC
07.05.2019 17:30

Meditacija nas sprosti, umiri in  pomaga  pri odmiku od vsakodnevnega stresa. 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih