Komisija za kakovost 

 

 

Trinajstčlanska KOMISIJA ZA KAKOVOST ZA OBDOBJE 2019-2023, ki spremlja in zagotavlja kakovost na vseh področjih delovanja zavoda, je bila sestavljena na predlog direktorja/ravnatelja, člani pa so bili imenovani in potrjeni na redni seji sveta zavoda.
K imenovanju in potrjevanju Komisije za kakovost je zavod zavezan na podlagi 49. člena ZOFVI-UPB 5 Ur.l. RS, št. 16/07, 57/12-ZPCP-2D, 32.-39. člena Zakona o zavodih Ur. l. RS, št. 12/91, 127/06 ZJP in 16. člena Zakona o poklicnem in strokovnem izobraževanju (ZPSI) Ur.l. RS, št. 79/2006. Komisijo sestavljajo predsednik in osem članov, ki jih izberemo med strokovnimi delavci zavoda, predstavniki delodajalcev in predstavniki udeležencev. Komisija vsako leto pripravi poročilo Komisije za kakovost in samoevalvacijsko poročilo. Zavod vsako leto objavi poročilo Komisije za kakovost; vsebina je opredeljena v 20. členu Navodil o prilagajanju izrednega poklicnega in strokovnega izobraževanja.

 

Povezave do dokumentov:

 

Poglavitne naloge komisije za kakovost so:

  • lastno presojanje dosežene kakovosti;
  • določanje želenih standardov kakovosti;
  • načrtovanje ustreznih ukrepov za vpeljavo izboljšav;
  • razvoj zadovoljstva vseh zaposlenih, udeležencev izobraževanja ter poslovnih partnerjev in okolja, v katerem deluje zavod;
  • priprava in objava poročil za javnost.
Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih