Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti
Brezplačni podjetniški zajtrk

PRVI BREZPLAČNI PODJETNIŠKI ZAJTRK »ZA VAS, PODJETNIKI« JE USPEŠNO ZA NAMI

16.02.2021 09:40

V sredo, 10. 2. 2021, se je na spletni platformi ZOOM odvil prvi podjetniški zajtrk »Za vas, podjetniki« iz niza šestih brezplačnih podjetniških zajtrkov, ki se odvijajo v sklopu operacij LAS za mesto in vas, z naslovom »Poslovno načrtovanje je ključ do najboljših rezultatov«.

 

Ne zamudite preostalih dogodkov in nadgradite svoja podjetniška znanja!

Partnerji v projektu, GZS Zbornica osrednjeslovenske regije,  Društvo AIA - Mladinski center Mengeš in Cene Štupar – CILJ,  smo gostili župana Občine Domžale Tonija Dragarja, ki je poudaril, da je sodelovanje v podjetniškem ekosistemu ključnega pomena. Izpostavil je, da je trenutno na voljo tudi Javni razpis za posojila s subvencionirano obrestno mero za spodbujanje razvoja podjetništva v občini Domžale za leto 2021, v višini 1.500.000,00 EUR razpisane vsote posojil. Poudaril je tudi pomen in rezultate sodelovanja vseh deležnikov v okviru občin LAS, ki se odraža tudi v projektu Za vas, podjetniki, katerega namen je  dvig podjetniških kompetenc.

 

Poleg župana smo gostili še g. Vinka Juharta, solastnika družinskega podjetja JUVI, mag. Mojco Šimnic Šolinc, direktorico Tosame, go. Vesno Goršek iz Društva Verjamem vate in red. prof. dr. Matejo  Drnovšek s Katedre za podjetništvo Ekonomske fakultete Ljubljana.

 

Gostje so delili svoje zgodbe in se strinjali, da podjetnike povezuje strast do svojega dela, ki preraste v osebno poslanstvo. Poleg tega je nujno, da so v podjetju jasno opredeljene in razmejene funkcije, prav tako pa je ključno postavljanje ciljev,  ki predstavljajo zemljevid za razvoj organizacije in za pridobivanje povratne  informacije ali smo prispeli na zastavljeni cilj.  Poznati moramo sami sebe, svojo organizacijo, segmentacijo kupcev, trg in pri tem moramo veliko pozornosti posvečati likvidnim sredstvom in načinom financiranja naše rasti. Izpostavili so tudi disciplino, srčnost, že omenjeno strast, ter gradnjo dobrih odnosov znotraj svojih podjetij in poslovnimi partnerji, kar nas celostno pripelje do želenih rezultatov.

 

Pridružite se nam tudi na naslednjih brezplačnih zajtrkih:

·         Postavite tarčo na trg in merite, 17.2.2021

·         Učinkovitost v prodaji – različna orodja – 3.3.2021

·         Socialni mediji in novi trendi komuniciranja – 10.3.2021 

·         Finančni prijemi za vsakogar – 17.3.2021

·         Vzvodi poslovnega okolja za vaš uspeh – 24.3.2021

 

Poleg tega lahko že predhodno označite svoj interes za brezplačno Podjetniško akademijo in Podjetniški inkubator, v okviru katerih  boste lahko skupaj s strani izkušenih podjetnikov in mentorjev, ki se dnevno srečujejo s podjetniškimi izzivi, nadgradili svoje podjetniško znanje in poslovanje.

 

Obvezna predhodna prijava na zajtrke: http://bit.ly/3rFKCdo

 

Več o projektu: https://www.cene-stupar.si/sl/projekti/za-vas-podjetniki

 

Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni. Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas. Za več informacij obiščite spletni mesti Strukturnih skladov: www.eu-skladi.si ter spletno stran LAS Za mesto in vas: www.las-mestoinvas.si

 

Pripravila: Sanda Jerman, Cene Štupar – CILJ

 

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih