Dostopnost
 • Navigacija preko tipkovnice
 • Izključi animacije
Kontrast
 • Visok kontrast
 • Sivine
Besedilo
 • Povečaj pisavo
 • Pomanjšaj pisavo
 • Označi naslove
 • Označi povezave
 • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

Svetovanje za zaposlene 2016 – 2022

SVETOVALKE IN SVETOVALCI
Maja Rotar, +386 (0)30 704 364, maja.rotar@cene-stupar.si
Rok Trdan, +386 (0)1 320 48 92, +386 (0)31 729 904, rok.trdan@cene-stupar.si
Jana Mlačnik, +386 (0)31 729 908, jana.mlacnik@cene-stupar.si

Informativna prijava

Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana je konzorcijski partner v projektu Svetovanje v izobraževanju odraslih 2016 – 2022, katerega nosilec je Center za dopisno izobraževanje Univerzum, drug konzorcijski partner pa je Biotehniški izobraževalni center.

 

CILJI PROJEKTA

Cilj projekta je izvajati dejavnost informiranja in svetovanja po modelu »Informativno svetovalna dejavnost v izobraževanju odraslih« (v nadaljevanju: dejavnost ISIO) pred vključitvijo, med in po končanem izobraževanju oziroma usposabljanju, ki vključuje tudi postopke ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja.

 

NAMEN PROJEKTA

Namen projekta je povečati oziroma izboljšati kompetence, ki jih zaposleni potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

 

CILJNA SKUPINA

Ciljna skupina so zaposleni, ki so manj izobraženi, stari 45 let in več, ki potrebujejo dodatna usposabljanja, kvalifikacije ali prekvalifikacije, zaradi potreb na trgu dela in delovnem mestu. Posredna ciljna skupina so delodajalci, ker so aktivnosti namenjene zaposlenim. Z vključevanjem zaposlenih v postopke informiranja in svetovanja ter ugotavljanja in vrednotenja neformalno in priložnostno pridobljenih znanj podpiramo tudi cilje Evropskega programa za izobraževanje odraslih.

 

AKTIVNOSTI

 • Sodelovanje v konzorciju,
 • izvajanje dejavnosti informiranja in svetovanja po modelu ISIO,
 • informiranje in promocija spremljanje in evalvacija projektnih aktivnosti,
 • usposabljanje strokovnih delavcev.

Obdobje izvajanja projekta: 2016 – 2022.

 

 

Operacijo sofinancira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada, ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 10: Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10. 1. Krepitev enake dostopnosti vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine v formalnem, neformalnem in priložnostnem okolju, izpopolnjevanje znanj, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih možnosti učenja, vključno prek poklicnega usmerjanja in validiranja pridobljenih kompetenc; specifi čnega cilja 10. 1. 2.: Izboljšanje kompetenc zaposlenih za zmanjšanje neskladij med usposobljenostjo in potrebami trga dela.

 

 

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropski socialnisklad sofinancirata dejavnost Informiranja in svetovanja ter ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenih znanj od 2016 do 2022 v okviru Operativnega progama za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Nosilec konzorcija:

Konzorcijska partnerja:

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih