NAPREDNA UPORABA SISTEMA WINDOWS 10

20.05.2019 09:00

Na hitro bomo naredili pregled strojne opreme, kako pogledamo kakšno opremo imamo in na kaj biti pozoren pri nakupu računalnika. Spoznali bomo novosti novega operacijskega sistema, katere nam lahko olajšajo in poenostavijo uporabo računalnika pri vsakodnevni uporabi. Spoznali bomo tudi nekaj najpogostejših napak, kako se pojavijo in seveda kako jih odpravimo.  Nadaljevali bomo z napredno uporabo sistema. Pogledali bomo delo z namizjem in organizacijo namizja (dodajanje in odstranjevanje bližnjic), delo z začetnim zaslonom in ploščicami, z opravilno vrstico in pregled sistemskih lastnosti. 

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

Povezane novice

18.06.2018 09:00

Na delavnici bomo spoznali egradiva za samostojno učenje osnov pisarniškega programa za urejanje besedil Microsoft Word in delo s preglednicami Microsoft Excel.

21.06.2019 09:00
ZAKLJUČNA DELAVNICA

Uporaba pametnega telefona je vsakodnevna nuja za večino izmed nas. Naučite se uporabljati in izkoristiti pametni telefon.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih