JAZZ BALET

09.11.2018 09:00

Si želite spoznati balet, vendar brez baletnih copatkov? Jazz balet vsebuje plesne elemente klasičnega baleta z bolj sodobnimi in manj strogimi koraki. Dobimo se 9., 16., 23. in 30. novembra!

To plesno zvrst odlikujejo različni tehnični elementi, eleganca, gracioznost in preciznost. S pomočjo jazz baleta boste krepili koordinacijo celotnega telesa, pridobili pravilno držo, okrepili mišice, subtilnost v gibu, ritmičnost in izraznost. Jazz balet je namenjen tistim, ki želijo prebuditi umetniškega duha skozi gibe ter bolje spoznati svoje telo. Primeren je za vse starostne skupine in generacije.


Priporočena udobna oblačila!

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih