Pisni del
Ustni del
Seznanitev z uspehom in podelitev listin
2. Izpitna enota TRGOVEC-PRODAJALEC, GASTRONOM HOTELIR, ADMINISTRATOR, BOLNIČAR NEGOVALEC
in ostale informacije za 1. in 2. izpitno enoto (obrazci, vloga za odobritev teme in naslova, dipozicija, navodila za izdelavo poročila... ) dobite na lokaciji zavoda Ulica Ambrožiča Novljana 5 (tajnica za zaključni izpit). Dokumentacija je dostopna tudi v e indeksu. Ena konzultacija z mentorjem je obvezna
Prijava na zaključne izpite mora biti vsaj 30 dni pred začetkom zaključnih izpitov na ul. Ambrožiča Novljana 5 v Ljubljani. Točen razpored ustnih izpitov po predmetih in datumih bomo vsem prijavljenim pravočasno poslali po pošti.
V skladu s 6. členom Pravilnika o zaključnem izpitu (Ur. L. RS št. 56/08), je oproščen opravljanja SLOVENŠČINE (na narodno mešanem območju italijanščine oziroma madžarščine) le tisti kandidat, ki je pri tem predmetu v zaključnem letniku ocenjen z oceno odlično (5).
PRIPRAVE na ZI bodo v januarju 2023, prijavite se lahko na ul. Ambrožiča Novljana 5.
Pisni del
Ustni del
Seznanitev z uspehom in podelitev listin
2. Izpitna enota TRGOVEC-PRODAJALEC, GASTRONOM HOTELIR, ADMINISTRATOR, BOLNIČAR NEGOVALEC
in ostale informacije za 1. in 2. izpitno enoto (obrazci, vloga za odobritev teme in naslova, dipozicija, navodila za izdelavo poročila... ) dobite na lokaciji zavoda Ulica Ambrožiča Novljana 5 (tajnica za zaključni izpit). Dokumentacija je dostopna tudi v e indeksu. Ena konzultacija z mentorjem je obvezna
Prijava na zaključne izpite mora biti vsaj 30 dni pred začetkom zaključnih izpitov na ul. Ambrožiča Novljana 5, v Ljubljani. Točen razpored ustnih izpitov po predmetih in datumih bomo vsem prijavljenim pravočasno poslali po pošti.
V skladu s 6. členom Pravilnika o zaključnem izpitu (Ur. L. RS št. 56/08), je oproščen opravljanja SLOVENŠČINE (na narodno mešanem območju italijanščine oziroma madžarščine) le tisti kandidat, ki je pri tem predmetu v zaključnem letniku ocenjen z oceno odlično (5).
PRIPRAVE na ZI bodo v maju 2023, prijavite se lahko na ul. Ambrožiča Novljana 5.
Pisni del
Ustni del
Seznanitev z uspehom in podelitev listin
2. Izpitna enota TRGOVEC-PRODAJALEC, GASTRONOM HOTELIR, ADMINISTRATOR, BOLNIČAR NEGOVALEC
in ostale informacije za 1. in 2. izpitno enoto (obrazci, vloga za odobritev teme in naslova, dipozicija, navodila za izdelavo poročila... ) dobite na lokaciji zavoda Ulica Ambrožiča Novljana 5 (tajnica za zaključni izpit). Dokumentacija je dostopna tudi v e indeksu. Ena konzultacija z mentorjem je obvezna
Prijava na zaključne izpite mora biti vsaj 30 dni pred začetkom zaključnih izpitov na ul. Ambrožiča Novljana 5, v Ljubljani. Točen razpored ustnih izpitov po predmetih in datumih bomo vsem prijavljenim pravočasno poslali po pošti.
V skladu s 6. členom Pravilnika o zaključnem izpitu (Ur. L. RS št. 56/08), je oproščen opravljanja SLOVENŠČINE (na narodno mešanem območju italijanščine oziroma madžarščine) le tisti kandidat, ki je pri tem predmetu v zaključnem letniku ocenjen z oceno odlično (5).
PRIPRAVE na ZI bodo v maju 2023, prijavite se lahko na ul. Ambrožiča Novljana 5.
Tanja Zakotnik Jeršin 041 606 057
|