Podrobno

Pomočnik kuharja | Javni Zavod Cene Štupar

Program usposabljanja za pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice je namenjen vsem, ki bi se želeli usposobiti za izvajanje pomoči v kuhinji, in tistim, ki bi radi pridobili certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije.

Program usposabljanja za pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice je namenjen vsem, ki bi se želeli usposobiti za izvajanje pomoči v kuhinji, in tistim, ki bi radi pridobili certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije.

 

Program usposabljanja obsega 72 ur, in sicer 32 ur teoretičnega in 40 ur praktičnega dela. Zajema vsebine kataloga strokovnih znanj in spretnosti za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije pomočnik/pomočnica kuharja.

 

KAKO PRIDOBITI POKLICNO KVALIFIKACIJO?

Več informacij o postopku pridobitve poklicne kvalifikacije.

 

Prijave

V času uradnih ur na sedežu zavoda CENE ŠTUPAR – Center za izobraževanje Ljubljana, Linhartova 13, 1000 Ljubljana,
ali
z elektronsko prijavo na: info@cene-stupar.si

Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Vsebina programa:

  • priprava živil,
  • mehanska obdelava živil z uporabo ustreznih postopkov,
  • toplotna obdelava živil z uporabo ustreznih postopkov,
  • obdelava živil z dopolnitvenimi kuharskimi postopki,
  • priprava servirne posode in izdelava porcij,
  • shranjevanje živil in neuporabljenih jedi,
  • vzdrževanje higiene in urejenosti kuhinje.

Alenka Rezar

041 606 268

alenka.rezar@cene-stupar.si

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih