Dostopnost
 • Navigacija preko tipkovnice
 • Izključi animacije
Kontrast
 • Visok kontrast
 • Sivine
Besedilo
 • Povečaj pisavo
 • Pomanjšaj pisavo
 • Označi naslove
 • Označi povezave
 • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti
Podrobno
Računovodja | Javni Zavod Cene Štupar

Računovodja | Javni Zavod Cene Štupar

Praktično usposabljanje za računovodje je namenjeno vsem, ki se želijo naučiti samostojno voditi računovodstvo v majhnih oziroma mikro družbah in samostojnih podjetjih. Program temelji na praktičnem usposabljanju v računalniškem programu Vasco.

Prenovili smo praktično usposabljanje za računovodje. Namenjeno je vsem, ki se želijo naučiti samostojno voditi računovodstvo v majhnih oziroma mikro družbah in samostojnih podjetjih. Program temelji na praktičnem usposabljanju v računalniškem programu Vasco.

 

Program usposabljanja je posodobljen in razdeljen na štiri module. Temelji na praktičnem usposabljanju ter obsega 224 pedagoških ur. Zadnja 3 srečanja so namenjena pripravi na postopek potrjevanja in preverjanja nacionalne poklicne kvalifikacije računovodja/računovodkinja, za pridobitev certifikata NPK. Predavateljice v programu so strokovnjakinje s področja računovodstva in davčnega sistema.

 

Po zaključenem usposabljanju lahko vstopite tudi v postopek potrjevanja in preverjanja nacionalne poklicne kvalifikacije računovodja/računovodkinja ter pridobite certifikat NPK.

 

Cena postopka preverjanja in potrjevanja NPK računovodja/računovodkinja znaša 276,00 EUR.

 

Kako pridobiti poklicno kvalifikacijo?

Pri nas lahko opravite tudi postopek preverjanja in potrjevanja za pridobitev NPK Računovodja. Več informacij dobite TUKAJ.

 

Več informacij o postopku pridobitve poklicne kvalifikacije.

 

Cena in pogoji plačila

Cena prenovljene šole računovodstva znaša 1.340,00 EUR + DDV.

 

Ugodnosti:

 • PRIJAVA do 15. junija 2023 vam prinese 100,00 EUR popusta in možnost plačila na 5 obrokov.
 • Prijava do 20. avgusta 2023, vam prinese 5 % popust in možnost plačila na 5 obrokov.

 

Prijave

Trenutna skupina je polna. Vabljeni, da se vpišete v čakalno vrsto za jesensko izvedbo, ki se bo pričela v septembru 2023. Vašo pred prijavo lahko oddate tule: https://prijave.snipi.info/Q4eoT3LE

 

Za več informacij nam pišete na: sanda.jerman@cene-stupar.si

 

 

PROGRAM USPOSABLJANJA:

 

 

NOVO 

 

Kot udeleženci tečaja imate ob predhodni prijavi na sanda.jerman@cene-stupar.si možnost brezplačnega samostojnega dela in opravljanja vaj na programu VASCO v računalniški učilnici. Vaje lahko opravljate v času delovnih ur zavoda.

 

Trenutno skupina je polna. Vabljeni, da se vpišete v čakalno vrsto za jesensko izvedbo, ki se bo pričela v septembru 2023. Vašo pred prijavo lahko oddate tule: https://prijave.snipi.info/Q4eoT3LE

Prijave in informacije:

Sanda Jerman

030 640 262

sanda.jerman@cene-stupar.si

 

Vodja NPK certificiranja:

Tanja Zakotnik Jeršin

041 606 057

tanja.jersin@cene-stupar.si

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih