Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti
Podrobno
Ferfl | Javni Zavod Cene Štupar

Ferfl | Javni Zavod Cene Štupar

Ferfl ni navaden feferonček! Gre za celovit program spodbujanja podjetniških idej z družbenim učinkom, ki različne generacije spodbuja, da začnejo razmišljati o boljši prihodnosti in pričnejo razvijati podjetniške ideje s pozitivnimi učinki za družbo in okolje, v katerem živimo.

Video nasveti

Logo Ferfl

 

 

Imate idejo, ki je bila do sedaj spregledana zaradi »majhnosti«, »lokalnosti« ali nizke finančne dostopnosti? Vas je strah, vam zmanjka motivacije in podjetniškega znanja? Iščete možnosti za izboljšanje svoje dejavnosti, razmišljate, kako bi si sami ustvarili delo oz. delovno mesto?

 

Na področju podjetništva z družbenim učinkom (socialnega podjetništva) je v Sloveniji v zadnjih letih mogoče zaznati vedno intenzivnejši razvoj. Opazili pa smo, da je kljub velikemu zanimanju ljudi za tovrstno podjetništvo v slovenskem okolju na voljo bistveno premalo kvalitetnega socialnopodjetniškega znanja, ki bi posameznika peljalo od čistih podjetniških osnov do oblikovanja produkta in vstopa na trg. Zato smo se odločili, da zainteresiranim nosilcem socialnopodjetniških idej ponudimo intenziven izobraževalni program, imenovan »Program spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom FERFL – Vroče ideje za družbeno odgovorno podjetništvo«.

 

Z izvajanjem programa FERFL podpiramo podjetniške iniciative oz. posameznike, ki želijo s svojimi podjetniškimi idejami izboljšati delovanje družbe, v kateri živimo. Organiziramo intenziven in celosten socialnopodjetniški izobraževalni program, ki udeležencem na enem mestu ponudi kvalitetno znanje in vrhunsko mentorstvo pa tudi dostop do finančnih virov in osnovne infrastrukture, potrebne za pričetek posla. Podpiramo iniciative in posameznike, ki imajo dobre podjetniške ideje, vendar so zaradi svoje »majhnosti«, »lokalnosti« in »nizke finančne (in visoke družbene) donosnosti« spregledani v obstoječem podjetniškem podpornem okolju.

 

Program spodbujanja nadgrajevanja podjetniških kompetenc ter spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom FERFL bomo izvedli preko projekta "Za vas, podjetniki", o katerem si več lahko preberete s klikom.

 

 Grb Mestne Občine Ljubljana    Vodovod Kanalizacija      Energetika ljubljana  
Lpp Logotip Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice Logotip Žale

 

Sanda Jerman

030 640 262 

sanda.jerman@cene-stupar.si

 

Nina Savšek

030 705 895

nina.savsek@cene-stupar.si

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih