Dostopnost

 • Navigacija preko tipkovnice
 • Izključi animacije

Kontrast

 • Visok kontrast
 • Sivine

Besedilo

 • Povečaj pisavo
 • Pomanjšaj pisavo
 • Označi naslove
 • Označi povezave
 • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti
Drugi brezplačni podjetniški zajtrk

ODVIL SE JE ŽE DRUGI BREZPLAČNI PODJETNIŠKI ZAJTRK

19.02.2021 11:21

V sredo, 17. februarja 2021, se je na spletni platformi ZOOM odvil že drugi podjetniški zajtrk »Za vas, podjetniki« iz niza šestih brezplačnih podjetniških zajtrkov. Odvijajo se v sklopu operacij LAS za mesto in vas, tokratni z naslovom »Postavite tarčo na trg in merite rezultate«.

Partnerji v projektu, GZS Zbornica osrednjeslovenske regije, Društvo AIA – Mladinski center Mengeš in Cene Štupar – CILJ, smo gostili župana Občine Trzin, Petra Ložarja, ki je poudaril, da si je tudi sam zamislil delovanje občinske uprave po vzoru podjetja in izpostavil, da je sodelovanje med podjetniki in občinsko upravo ključno za napredek celotne občine. Poleg tega je občina Trzin najbolj razvita občina v Sloveniji in kar je zelo pohvalno ni zadolžena. Izrazil je podporo projektu, saj tudi njihova občina sodeluje v številnih evropskih projektih, ki so pripomogli k njenemu razvoju.

 

Poleg župana smo gostili ga. Urško Jež, Transformation Lighthouse, d.o.o., g. Jureta Tomca, JT Business Development, Cresco Innovation Slovenia in Poslovni angeli Slovenije, g. Ninoslava Pavkova, Dormeo in prof. dr. Majo Konečnik s Katedre za podjetništvo Ekonomske fakultete Ljubljana.

 

Gostje so delili svoje podjetniške zgodbe in pri tematiki trženja izpostavili, da se same zakonitosti trženja niso toliko spremenile, kot so se spremenili kanali trženja na katere morajo biti podjetniki pozorni. Če želimo uspeti moramo biti pripravljeni slišati konstruktivno kritiko in nenehno preverjati stanje na trgu. Postaviti si je potrebno jasne cilje ter jih zasledovati, hkrati pa biti pozoren tudi na konkurenco. Pomembno je tudi, da nenehno spremljamo svetovne trende, da pravočasno prilagajamo svoje poslovanje. Vsi sogovorniki pa so se strinjali, da kljub vsej digitalizaciji še vedno posel gradimo ljudje, tako je potrebno v prvi vrsti poskrbeti za svoje zaposlene, mrežo svojih partnerjev in kupce. Tako s korektno komunikacijo, kakor tudi s povezovanjem, saj je pravzaprav naša socialna mreža, ki jo ustvarimo, poleg kakovostnega produkta ali storitve, ključen faktor za uspeh.

 

Prvi zajtrk je potekal teden dni nazaj in je bil namenjen postavljanju podjetniških ciljev. Župan Občine Domžale Toni Dragar je poudaril, da je sodelovanje v podjetniškem ekosistemu ključnega pomena. Izpostavil je, da je trenutno domžalskim podjetnikom na voljo tudi Javni razpis za posojila s subvencionirano obrestno mero za spodbujanje razvoja podjetništva v občini Domžale za leto 2021, v višini 1.500.000,00 EUR razpisane vsote posojil.

 

Podjetniški gostje g. Vinko Juhart, JUVI d.o.o., mag. Mojca Šimnic Šolinc, direktorica Tosame, ga. Vesna Goršek iz Društva Verjamem vate in red. prof. dr. Mateja Drnovšek s Katedre za podjetništvo Ekonomske fakultete Ljubljana, pa so poudarili da podjetnike povezuje strast do svojega dela, ki preraste v osebno poslanstvo. Poleg tega je nujno, da so v podjetju jasno opredeljene in razmejene funkcije, prav tako pa je ključno postavljanje ciljev, ki predstavljajo zemljevid za razvoj organizacije in za pridobivanje povratne informacije ali smo prispeli na zastavljeni cilj. Izpostavili so tudi disciplino, srčnost ter gradnjo dobrih odnosov znotraj svojih podjetij in poslovnimi partnerji, kar nas celostno pripelje do želenih rezultatov.

 

Pridružite se nam tudi na naslednjih brezplačnih zajtrkih:

 • Učinkovitost v prodaji – različna orodja – 3.3.2021
 • Socialni mediji in novi trendi komuniciranja – 10.3.2021
 • Finančni prijemi za vsakogar – 17.3.2021
 • Vzvodi poslovnega okolja za vaš uspeh – 24.3.2021

 

Poleg tega lahko že predhodno označite svoj interes za brezplačno Podjetniško akademijo in Podjetniški inkubator, v okviru katerih boste lahko skupaj s strani izkušenih podjetnikov in mentorjev, ki se dnevno srečujejo s podjetniškimi izzivi, nadgradili svoje podjetniško znanje in poslovanje.

 

Obvezna predhodna prijava na zajtrke: http://bit.ly/3rFKCdo

 

Več o projektu si lahko preberete na povezavi tukaj.

 

Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni. Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas. Za več informacij obiščite spletni mesti Strukturnih skladov: www.eu-skladi.si ter spletno stran LAS Za mesto in vas: www.las-mestoinvas.si.

 

Pripravila: Sanda Jerman, Cene Štupar – CILJ

 

 

 

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

 

 

 

Aktualno

september 2021
 • po
 • to
 • sr
 • če
 • pe
 • so
 • ne
27.09.2021 10:00
27.09.2021 10:00
webinar v živo, preko aplikacije ZOOM
27.09.2021 18:00
Sheng Zhen Meditacija
internet, v živo preko aplikacije Zoom
28.09.2021 09:00
pred delavnico boste prejeli sms ali bo delavnica potekala preko zooma ali na vrtu na Kališnikovem trgu 12
28.09.2021 09:15
v živo ali preko aplikacije ZOOM
29.09.2021 10:00
Bridž
Šmartinska 134a - prostor za druženje
29.09.2021 14:30
Cene Štupar—CILJ; Šmartinska 134
29.09.2021 17:00
Pohodi po Ljubljani
V primeru slabega vremena pohod odpade!
30.09.2021 08:30
Sahadža meditacija
internet, v živo preko aplikacije Zoom
30.09.2021 10:00
moja Ljubljana
V primeru slabega vremena, bomo srečanje prestavili.
30.09.2021 18:00
Spletna kavarna
internet, v živo preko aplikacije Zoom

Povezane novice

16.03.2021 07:39
Brezplačni podjetniški zajtrk

V sredo, 10. marca je potekal že četrti podjetniški zajtrk »Za vas, podjetniki«, ki je bil namenjen trendom v marketingu in komuniciranju.

16.02.2021 09:40
Brezplačni podjetniški zajtrk
Ne zamudite preostalih dogodkov in nadgradite svoja podjetniška znanja!

V sredo, 10. 2. 2021, se je na spletni platformi ZOOM odvil prvi podjetniški zajtrk »Za vas, podjetniki« iz niza šestih brezplačnih podjetniških zajtrkov, ki se odvijajo v sklopu operacij LAS za mesto in vas, z naslovom »Poslovno načrtovanje je ključ do najboljših rezultatov«.

 

Ne zamudite preostalih dogodkov in nadgradite svoja podjetniška znanja!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih