Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti
Podrobno
Tečaj slovenščine 500 ur | Javni Zavod Cene Štupar

Tečaj slovenščine 500 ur | Javni Zavod Cene Štupar

Jezikovni tečaji v jezikovni šoli Cene Štupar – CILJ so privlačni in zanimivi. Na tečaju udeleženci razvijajo vse jezikovne spretnosti. Poudarek je na konverzaciji in praktični rabi jezika.

500-urni jezikovni tečaj slovenščine na ravni B1 (Slovani) oz. na ravni A1-A2 ("Neslovani") večinoma poteka štirikrat tedensko, torej 16 pedagoških ur tedensko. Traja skoraj eno leto, pri čemer upoštevamo praznike, počitnice in druge dejavnosti, ki potekajo v javnem zavodu Cene Štupar – CILJ. Vsebine tečaja se prepletajo tako, da se udeleženci učijo pravilne rabe slovenskega jezika in obenem spoznavajo slovensko kulturo, zgodovino in ustavno ureditev Republike Slovenije. Vsi udeleženci se lahko aktivno vključujejo v interkulturne delavnice, kjer se odvijajo tematski pogovori, predstavitve različnih kultur in druženja.

 

Udeleženci lahko po uspešno opravljenem programu pristopijo k Izpitu iz znanja slovenščine kot drugega in tujega jezika – osnovna raven in pridobijo javno veljavno listino o znanju slovenščine za različne namene (delo, državljanstvo …).

 

 

Potrdilo o udeležbi/uspešno opravljenem tečaju

Potrdilo o uspešno opravljenem tečaju pridobijo udeleženci, ki so na tečaju prisotni vsaj 80 odstotkov predvidenih ur jezikovnega tečaja, aktivno sodelujejo in uspešno opravijo zaključno ocenjevanje znanja.

 

Odpoved tečaja in povračilo vplačane šolnine

V primeru, da udeleženec poda pisno odpoved vsaj sedem dni pred začetkom tečaja, mu na transakcijski račun vrnemo 80 % vplačane šolnine. Kasnejših odpovedi ne upoštevamo, razen ob predložitvi zdravniškega dokazila (bolezen) ali v primeru, da udeležencu ni izdan vizum. Več si preberite v naših splošnih pogojih.

Prijave sprejemamo preko elektronske pošte ali osebno v pisarni vsaj 10 dni pred začetkom tečaja. Za pridobitev vizuma prejmete dokazilo o plačilu tečaja in potrdilo o vpisu v tečaj slovenščine.

Trenutno 500 - urnega tečaja ne ponujamo.

 

Potrdilo o uspešno opravljenem tečaju pridobijo udeleženci, ki so prisotni na tečaju vsaj 80 odstotkov predvidenih ur jezikovnega tečaja, aktivno sodelujejo in uspešno opravijo zaključno ocenjevanje znanja.

Alida Zagorc Šuligoj

041 727 458

alida.suligoj@cene-stupar.si

 

Urška Pahulje

041 349 182

urska.pahulje@cene-stupar.si

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih