Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti
Podrobno
Različni tečaji slovenščine | Javni Zavod Cene Štupar

Različni tečaji slovenščine | Javni Zavod Cene Štupar

Jezikovni tečaji v jezikovni šoli Cene Štupar – CILJ so izredno privlačni in zanimivi, saj so organizirani na način, da s prepletanjem različnih vsebin iz slovenske kulture, zgodovine in ureditve sistema RS našim slušateljem omogočajo tudi vpogled v naš način vsakodnevnega življenja.

Tečaji slovenščine potekajo večinoma 2-3-krat tedensko po 3-4 šolske ure. 180-urni tečaj traja v povprečju 3-4 mesece. Pri pripravi urnikov upoštevamo praznike, počitnice in druge dejavnosti, ki potekajo v javnem zavodu Cene Štupar – CILJ. Vsebine tečaja se prepletajo tako, da se udeleženci učijo pravilne rabe slovenskega jezika in obenem spoznavajo slovensko kulturo, zgodovino in ustavno ureditev Republike Slovenije. Pri izvajanju tečajev upoštevamo želje in potrebe naših udeležencev. Vsi udeleženci se lahko aktivno vključujejo tudi v delavnice Večgeneracijskega centra in medkulturnega centra, kjer se odvijajo različni tematski pogovori, predstavitve kultur, kulinarike, športne aktivnosti, različna druženja in še mnogo drugega.

 

Udeleženci lahko po uspešno opravljenem programu pristopijo k Izpitu iz znanja slovenščine kot drugega in tujega jezika – osnovna raven in pridobijo javno veljavno listino o znanju slovenščine za različne namene (delo, državljanstvo …).

 

 

 

Pomoč pred vključitvijo v izobraževanje, med potekom tečaja in po zaključku dobite v Svetovalnem središču Osrednjeslovenske regije, Cene Štupar-CILJ. Pišite svetovalki ISIO: alida.suligoj@cene-stupar.si.

 

 

Prijave sprejemamo preko elektronske pošte ali osebno v pisarni vsaj 10 dni pred začetkom tečaja.

 

ODPOVED TEČAJA IN POVRAČILO VPLAČANE ŠOLNINE

V primeru, da udeleženec poda pisno odpoved vsaj 7 dni pred začetkom tečaja, mu na transakcijski račun vrnemo 80 % vplačane šolnine. Kasnejših odpovedi ne upoštevamo, razen ob predložitvi zdravniškega dokazila (bolezen) ali v primeru, da udeležencu ni izdan vizum. Več si lahko preberete v naših splošnih pogojih,

TERMIN I - TEČAJ SLOVENŠČINE (180 UR)

Slovenščina za začetnike (Slovani)

20. 9. 2021 – 18. 2. 2022

Cena: 700 eur z DDV 

Urnik: 3x na teden / 4 šolske ure

Termin: zjutraj med 8.30 in 12.uro

Vpis: do 16.9.2021

Lokacija: Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana

Število udeležencev: 8-15

 

POTRDILO O UDELEŽBI / USPEŠNO OPRAVLJENEM TEČAJU

Potrdilo o uspešno opravljenem tečaju pridobijo udeleženci, ki so prisotni na tečaju vsaj 80 odstotkov predvidenih ur jezikovnega tečaja, aktivno sodelujejo in uspešno opravijo zaključno ocenjevanje znanja.

Alida Zagorc Šuligoj

01 23 44 414 ali 041 727 458

alida.suligoj@cene-stupar.si

 

 

Urša Korošec

01 23 44 420 ali 030 646 919

ursa.korosec@cene-stupar.si

 

Urška Pahulje

01 23 44 420 ali 041 349 182

urska.pahulje@cene-stupar.si

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih