Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti
Podrobno
Različni tečaji slovenščine | Javni Zavod Cene Štupar

Različni tečaji slovenščine | Javni Zavod Cene Štupar

Jezikovni tečaji v jezikovni šoli Cene Štupar – CILJ so izredno privlačni in zanimivi, saj so organizirani na način, da s prepletanjem različnih vsebin iz slovenske kulture, zgodovine in ureditve sistema RS našim slušateljem omogočajo tudi vpogled v naš način vsakodnevnega življenja.

Tečaji slovenščine potekajo večinoma 2-3-krat tedensko po 3-4 šolske ure. Trajanje tečajev je odvisno od urnika. Pri pripravi urnikov upoštevamo praznike, počitnice in druge dejavnosti, ki potekajo v javnem zavodu Cene Štupar – CILJ. 180-urni tečaj tako traja v povprečju 3-4 mesece, 60-urni pa približno 1-2 meseca.

Vsebine tečaja se prepletajo tako, da se udeleženci učijo pravilne rabe slovenskega jezika in obenem spoznavajo slovensko kulturo, zgodovino in ustavno ureditev Republike Slovenije. Pri izvajanju tečajev upoštevamo želje in potrebe naših udeležencev.

 

Udeleženci 180-urnih tečajev lahko po uspešno opravljenem programu po navadi pristopijo k Izpitu iz znanja slovenščine kot drugega in tujega jezika – osnovna raven in pridobijo javno veljavno listino o znanju slovenščine za različne namene (delo, državljanstvo …) – odvisno od predznanja udeležencev in usvojenega znanja. Program 60-urnih tečajev je običajno prilagojen bolj specifičnim potrebam in željam udeležencev.

 

 

 

Pomoč pred vključitvijo v izobraževanje, med potekom tečaja in po zaključku dobite v Svetovalnem središču Osrednjeslovenske regije, Cene Štupar-CILJ. Pišite svetovalki ISIO: alida.suligoj@cene-stupar.si.

 

 

Prijave sprejemamo preko elektronske pošte ali osebno v pisarni vsaj 10 dni pred začetkom tečaja.

 

ODPOVED TEČAJA IN POVRAČILO VPLAČANE ŠOLNINE

V primeru, da udeleženec poda pisno odpoved vsaj 7 dni pred začetkom tečaja, mu na transakcijski račun vrnemo 80 % vplačane šolnine. Kasnejših odpovedi ne upoštevamo, razen ob predložitvi zdravniškega dokazila (bolezen) ali v primeru, da udeležencu ni izdan vizum. Več si lahko preberete v naših splošnih pogojih,

 

 

 

POTRDILO O UDELEŽBI / USPEŠNO OPRAVLJENEM TEČAJU

Potrdilo o uspešno opravljenem tečaju pridobijo udeleženci, ki so prisotni na tečaju vsaj 80 odstotkov predvidenih ur jezikovnega tečaja, aktivno sodelujejo in uspešno opravijo zaključno ocenjevanje znanja.

Alida Zagorc Šuligoj

041 727 458

alida.suligoj@cene-stupar.si

 

Urša Korošec

030 646 919

ursa.korosec@cene-stupar.si

 

Urška Pahulje

041 349 182

urska.pahulje@cene-stupar.si

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih