Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti
Podrobno
sPOINT

sPOINT

sPOINT - Socialno POdjetniška INformacijska Točka.

 

V okviru razpisa Krepitev podpornega okolja za socialna podjetja se je začel izvajati projekt sPOINT - Socialno POdjetniška INformacijska Točka. sPOINT inkubator, ki ga izvaja Cene Štupar – CILJ je namenjen prvenstveno socialnim podjetnikom, ki želijo dvigniti svoj posel na višjo stopničko. Izvaja se v letu 2022 in sicer do 22. septembra 2022 ter v letu 2023.

 

POGOJI ZA VKLJUČITEV

 

Program je namenjen prednostno obstoječim ter potencialno novim socialnim podjetjem, ki so registrirana ali v procesu registracije, skladno z Zakonom o socialnem podjetništvu – ZsocP (Uradni list RS, št. 20/11, 90/14 – ZDU-1I in 13/18).

 

Mesta so omejena, zato pohitite z obvezno prijavo: OBVEZNA PRIJAVA

V sPOINT inkubatorju so mesta omejena, zato vas vabimo k hitri oddaji prijave. Program vam omogoča brezplačen obisk 3 delavnic in svetovanje s strani podjetniških mentorjev. Po prijavi vas bomo na kratko kontaktirali in se z vami pogovorili o vaših podjetniških izzivih in izbrali ustrezne mentorje za svetovanje. Lahko se udeležite vseh ali pa le posamične delavnice.

 

PROGRAM ZA LETO 2022

TERMIN

TRAJANJE

DELAVNICA/AKTIVNOST

torek, 5. julij 2022

9.30 - 13.00

Delavnica: Kako lahko za učinkovit marketing poskrbimo sami? Aleksandra Janežič

torek, 30. avgust 2022

9.30 - 13.00

Delavnica: Socialne inovacije, mag. Anita Hrast

torek, 6. september 2022

9.30 - 13.00

Delavnica: Poslovni model Canvas – učinkovito načrtovanje novih produktov in storitev, Andreja Glavač

do 22. september 2022

po dogovoru

Posamično svetovanje/mentoriranje podjetnikov

 

Ne zamudite prve delavnice v torek, 5. julija 2022, med 9.30 in 13.00 uro na Cene Štupar – CILJ, Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana.

 

Kako lahko za učinkovit marketing poskrbimo sami?

 

Prva delavnica bo namenjena prav odgovorom na to vprašanje. Aleksandra Janežič, ki že preko 10 let skrbi za marketing na Cene Štupar – CILJ in sedaj že tretje leto tudi za prodajo in marketing na Zvezi Ljudskih univerz Slovenije, vas bo popeljala skozi digitalna znanja in socialna omrežja, ki jih lahko obvladujete sami.

 

Spoznajte zadnje marketinške trende in orodja, s katerimi lahko sami utrdite vašo blagovno znamko.

Aleksandra Janežič

direktorica prodaje in marketinga

Program:

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru ‘Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v programskem obdobju 2014 – 2020’, prednostne osi 3 ‘Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast’, prednostne naložbe 3.1 ‘Spodbujanje podjetništva, zlasti z enostavnejšim izkoriščanjem novih idej v gospodarstvu in pospeševanjem ustanavljanja novih podjetij, tudi prek podjetniških inkubatorjev’, specifičnega cilja 3.1.1 ‘Spodbujanje nastajanja in delovanja podjetij, predvsem start-up podjetij’.

 

Namen in cilj projekta:

Namen projekta je vzpostaviti učinkovito podporno okolje za socialna podjetja. Z oblikovanjem storitev za usposabljanje v Kohezijski regiji Zahodna Slovenija bo projekt prispeval h krepitvi veščin in kompetenc potencialnih socialnih podjetnikov in že obstoječih socialnih podjetnikov, povečal možnosti za ustanavljanje novih socialnih podjetij, spodbujal rast obstoječih socialnih podjetij in prispeval k ustvarjanju novih delovnih mest. V okviru projekta bo omogočeno povezovanje socialnih podjetij z lokalnim okoljem, raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami ter gospodarstvom, s ciljem ustvarjanja pogojev za boljši dostop na trg in povečanje konkurenčnosti socialnih podjetij na trgu. Z aktivnostmi informiranja, obveščanja javnosti o pomenu socialnega podjetništva ter promocijo socialnega podjetništva se bo povečevala ozaveščenost širše javnosti o pomenu socialnega podjetništva.

 

Cilji projekta so vzpostavitev podpornega okolja v Z kohezijski regiji, izvajanje delavnic in usposabljanj za potencialna in obstoječa socialna podjetja, izvajanje aktivnosti informiranja, promoviranja in svetovanja za potencialna in obstoječa socialna podjetja, ter vzpostavitev mreže za povezovanje organizacij s področja socialnega podjetništva ter povezovanje z lokalnimi in regionalnimi okolji ter med različnimi sektorji.

 

Več o projektu na strani partnerja RRAA LUR: https://rralur.si/projekti/spoint-socialno-podjetniska-informacijska-tocka/

Sanda Jerman, vodja projekta

030 640 262

sanda.jerman@cene-stupar.si

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih