PRIJAVA IN VPIS V SPOMLADANSKI SEMESTER

 

ZAČETEK: 1. 2. 2021

 

V zimsko–spomladanskem terminu se bodo tečaji tujih jezikov v celoti izvajali na daljavo z uporabo aplikacije ZOOM.

Naslednji izpitni rok iz znanja slovenščine na osnovni ravni je odpovedan.

Pričakujemo objavo javnega povabila Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki ga bo objavil Javni, štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije.

Z izbranimi kandidati bomo sklenili avtorske ali podjemne pogodbe oz. bomo sodelovali preko pogodbe o sodelovanju za obdobje od 4. 1. 2021 do 31. 12. 2021.

Vlaganje v strokovni razvoj izobraževalcev v programih neformalnega izobraževanja je ključnega pomena pri zagotavljanju kakovostne storitve na področju izobraževanja odraslih. Izobraževalci odraslih morajo imeti znanja in spretnosti, s katerimi lahko učinkovito zadovoljijo različne interese, želje in potrebe posameznih učečih se ciljnih skupin (predvsem ranljivih) ter kompetence za učinkovito motiviranje k vseživljenjskemu učenju le-teh.

Skladno z aktualnimi sklepi Vlade RS in navodili pristojnih služb vas obveščamo, da bomo od ponedeljka 19. 10. do preklica dosegljivi v omejenem obsegu.

 

Prosimo vas za potrpežljivost in razumevanje.

Razmišljate o dokončanju svoje srednje šole?

Iščete nove priložnosti za zaposlitev?

Želite spremeniti svojo karierno pot, se prekvalificirati in pridobiti nov poklic?

 

Tukaj smo za vas, da skupaj dosežemo CILJ!

Svetovalka svetovalnega središča Osrednjeslovenske regije, ki deluje v javnem zavodu Cene Štupar – CILJ, Alida Zagorc Šuligoj je 23. 9. 2020 v okviru TVU 2020 in Dnevov svetovalnih središč na Uradu za delo Domžale gostila skupino brezposelnih žensk, ki prihajajo iz tujine.  

Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačnih dogodkih, ki jih organiziramo v sklopu Tednov vseživljenjskega učenja, Dnevov svetovalnih središč in Dneva za znanje.

 

Preglejte aktualne možnosti financiranja in sofinanciranja formalnega izobraževanja.

 

  • Za brezposelne - Možnost financiranja prek Zavoda RS za zaposlovanje.
  • Za vse s srednjo poklicno izobrazbo ali manj - Možnost povračila stroškov izobraževanja prek javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije. (FINANCIRANJE JE ZAKLJUČENO)

 

 

Letos smo med prejemniki nagrade glavenga mesta Ljubljana tudi mi!

Enrollment in free  slovene language courses - programme Initial Integration of Immigrants 

Z velikim veseljem sporočamo, da v ponedeljek, 18. 5. 2020 ponovno odpiramo svoja vrata.

We would like to inform you that Cene Štupar-CILJ is opening on Monday 18 May 2020.  Find instructions below.

 

Vsa podjetja in zaposlene vabimo na on-line svetovanje, kjer boste na podlagi rešenega vprašalnika MOTIVATOR ugotovili, kaj vam je pri delu pomembno in kaj vas motivira.

V okviru projekta Svetovanje za zaposlene  je svetovanje brezplačno. Prednost imajo starejši in manj izobraženi.

V okviru projekta Karierni Plac - Karierni center za mlade smo za vas pripravili pregled aktivnosti, dogodkov, novic, zanimivosti, predstavitve poklicev, izbor priročnikov, nasvete …

Portal bo v pomoč tako otrokom in mladim kot tudi staršem in strokovnim delavcem.

Izvajanje 300-urnih tečajev slovenščine, ki so do 13. 3. 2020 potekali po urniku, je do preklica po navodilih naročnika javnega naročila, Urada Vlade RS za oskrbo in integracijo migrantov, prekinjeno. Začasno so prekinjeni tudi vpis in novi začetki tečajev. 

Izvajanje tečajev sofinancira Evropska unija iz Sklada za azil, migracije in vključevanje.

Udeležencem Osnovne šole za odrasle (1-4) - opismenjevanje sporočamo, da smo zadovoljni z njihovim odzivom na učenje na daljavo. Z učitelji Sašo, Aljo in Hevidarjem se izobražujejo s pomočjo različnih spletnih aplikacij, ki omogočajo tudi komunikacijo v živo. Udeležencem, ki te možnosti nimajo, pa smo po navadni pošti poslali tiskana gradiva s preprostimi navodili za učenje na dom, v azilni dom in izpostave ter jim na tak način omogočili nadaljevanje izobraževalnega procesa. Vsa dodatna pojasnila in podporno učno okolje jim nudi po dogovorjenem urniku po telefonu in drugih komunikacijskih kanalih medkulturni mediator.

Z vami že ponosnih 60 let!

 

Oglejte in preberite si, kako smo skupaj z vami praznovaili jubilej našega zavoda!

Spoštovani,

v letošnjem letu smo na Javnem zavodu Cene Štupar – CILJ izdali zanimiv, uporaben in inovativen učbenik Slovenščina. Namenjen je tujim govorcem, ki se želijo naučiti slovensko, spoznati slovensko kulturo, zgodovino, ustavno ureditev RS itd. Vsebina učbenika omogoča uporabnikom pridobitev znanja, ki je primerljivo z ravnjo A2/B1 po Skupnem evropskem jezikovnem okviru. Vsebina učbenika je zasnovana tako, da uporabnike pripravlja tudi na izpit iz slovenščine na osnovni ravni.

Z navdušenjem in ponosom vam predstavljamo Zbornik ob 60-letnici Zveze ljudskih univerz Slovenije. Vabimo vas k branju zanimivega in natančnega pregleda razvoja pomembnega dela izobraževanja odraslih v Sloveniji.

Vabimo vas k vpisu v jezikovne tečaje v okviru Mestnega programa izobraževanja odraslih.

 

Vpis bo možen samo osebno od srede 8. 1. 2020 dalje do zapolnitve prostih mest, vsak delovni dan med 9. in 11. uro ter med 13. in 15. uro na Šmartinski 134A, 1. nadstropje , referat.

 

Vabljeni, da se nam v četrtek, 12. decembra 2019, ob 9. uri pridružite na slavju, ki bo potekalo ob 60 letnici delovanja Cene Štupar - CILJ. 

 

BREZPLAČNI podjetniški dogodek!

Vas zanima, kaj se dogaja v jezikovni šoli Cene Štupar – CILJ?

V sredo, 11.12., je na Pošti Slovenije potekal slavnostni dogodek!

Na novembrski izpitni rok (28. 11. 2019) se lahko prijavite od 21. oktobra 2019 dalje.​

Prijave so možne do 10 dni pred razpisanim izpitnim rokom oziroma do zapolnitve prostih mest.

Na izpit se prijavite osebno v pisarni 26 (Šmartinska cesta 134a, 1. nadstropje), in sicer od ponedeljka do četrtka med 8. in 16. uro.

 

Preberite si zloženko o novembrskem izpitnem roku.

Več informacij o izpitu iz znanja slovenščine kot drugi in tuji jezik na osnovni ravni.

Javni zavod Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana

Linhartova c. 13

1000 Ljubljana

 

Direktor

 

Številka: 110-1/2019-17

Datum: 2. 9. 2019

Knjigovodja/knjigovodkinja vodi stroškovno knjigovodstvo, knjigovodstvo osnovnih sredstev, materialno, blagovno in finančno knjigovodstvo ter obračunava plače in ostale osebne prejemke.

Vabimo vas k vpisu v jezikovne tečaje v okviru Mestnega programa izobraževanja odraslih.

 

Vpis bo možen samo osebno od srede 28. 8. 2019 dalje do zapolnitve prostih mest, vsak delovni dan med 9. in 11. uro ter med 13. in 15. uro na Šmartinski 134A.

 

Storitev Kažipot 55+ je Kažipot storitev za generacijo 55+, ki nudi vse informacije za starejše na enem mestu.
 

 

 

V torek, 14. 5. 2019 smo ob 11. uri slavnostno otvorili nove prostore Javnega zavoda Cene Štupar - Centra za izobraževanje Ljubljana. Otvorila sta jih župan Mestne občine Ljubljana, g. Zoran Janković ter direktor Cene Štupar - CILJ, g. Bojan Hajdinjak.

 

Vljudno vabljeno, da nas obiščete v naših novih prostorih, ki smo jih zgradili in opremili z mislijo na Vas.

 

Na podlagi sklepa 3. seje Sveta zavoda Javnega zavoda Cene Štupar-Centra za izobraževanje Ljubljana, Ljubljana z dne 25.2.2019 razpisujemo prosto delovno mesto DIREKTORJA/DIREKTORICE ZAVODA.

 

Marec je na našem zavodu zaznamovan ne le z bližajočo selitvijo, ampak tudi s številnimi obiski. 

Prenova dela objekta za potrebe Javnega zavoda Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana na lokaciji Šmartinska cesta 134a, Ljubljana in dobava ter montaža opreme

Listina raznolikosti Slovenija temelji na prostovoljno sprejetih načelih z namenom promocije vrednot raznolikosti, enakosti in vključenosti. Spodbuja sprejemanje, spoštovanje in vključevanje raznolikosti v slovenskih organizacijah kot potenciala inovativnosti za trajne rešitve organizacij. Vključuje 6 načel, ki spodbujajo k razvoju organizacijske kulture, ki temelji na enakih možnostih, vzajemnem spoštovanju, sprejemanju in vključevanju raznolikih zaposlenih, ustvarjanju raznolikega in vključujočega okolja, upoštevanju in širjenju načel raznolikosti na vseh ravneh organizacije, prepoznavanju raznolikih strank, oblikovanju politik raznolikosti in širjenju svoje zavezanosti načelom ter politike raznolikosti vsem deležnikom.

 

5. Decembra 2018 je bila organizirana 1. konferenca Listine raznolikosti Slovenija. Slovenska podjetja s podpisom Listine raznolikosti potrjujemo, da vrednote vključenosti in enakosti spodbujajo rast podjetij.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih