Se niste udeležili začetnega tečaja? Ne skrbite. Nadaljevalni tečaj je primeren za vse, ki ste se angleško že učili oz. že imate nekaj predznanja in bi ga želeli obnoviti, hkrati pa raven predznanja še ne zadostuje za raven A2.

Z vami že ponosnih 60 let!

 

Oglejte in preberite si, kako smo skupaj z vami praznovaili jubilej našega zavoda!

Spoštovani,

v letošnjem letu smo na Javnem zavodu Cene Štupar – CILJ izdali zanimiv, uporaben in inovativen učbenik Slovenščina. Namenjen je tujim govorcem, ki se želijo naučiti slovensko, spoznati slovensko kulturo, zgodovino, ustavno ureditev RS itd. Vsebina učbenika omogoča uporabnikom pridobitev znanja, ki je primerljivo z ravnjo A2/B1 po Skupnem evropskem jezikovnem okviru. Vsebina učbenika je zasnovana tako, da uporabnike pripravlja tudi na izpit iz slovenščine na osnovni ravni.

Z navdušenjem in ponosom vam predstavljamo Zbornik ob 60-letnici Zveze ljudskih univerz Slovenije. Vabimo vas k branju zanimivega in natančnega pregleda razvoja pomembnega dela izobraževanja odraslih v Sloveniji.

Vabimo vas k vpisu v jezikovne tečaje v okviru Mestnega programa izobraževanja odraslih.

 

Vpis bo možen samo osebno od srede 8. 1. 2020 dalje do zapolnitve prostih mest, vsak delovni dan med 9. in 11. uro ter med 13. in 15. uro na Šmartinski 134A, 1. nadstropje , referat.

 

Vabljeni, da se nam v četrtek, 12. decembra 2019, ob 9. uri pridružite na slavju, ki bo potekalo ob 60 letnici delovanja Cene Štupar - CILJ. 

 

BREZPLAČNI podjetniški dogodek!

Vas zanima, kaj se dogaja v jezikovni šoli Cene Štupar – CILJ?

V sredo, 11.12., je na Pošti Slovenije potekal slavnostni dogodek!

 

Preglejte aktualne možnosti financiranja in sofinanciranja formalnega izobraževanja.

 

  • Za brezposelne - Možnost financiranja prek Zavoda RS za zaposlovanje.
  • Za vse s srednjo poklicno izobrazbo ali manj - Možnost povračila stroškov izobraževanja prek javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije.

 

 

Na novembrski izpitni rok (28. 11. 2019) se lahko prijavite od 21. oktobra 2019 dalje.​

Prijave so možne do 10 dni pred razpisanim izpitnim rokom oziroma do zapolnitve prostih mest.

Na izpit se prijavite osebno v pisarni 26 (Šmartinska cesta 134a, 1. nadstropje), in sicer od ponedeljka do četrtka med 8. in 16. uro.

 

Preberite si zloženko o novembrskem izpitnem roku.

Več informacij o izpitu iz znanja slovenščine kot drugi in tuji jezik na osnovni ravni.

VPIS V BREZPLAČNI TEČAJ SLOVENŠČINE PO PROGRAMU ZAČETNA INTEGRACIJA PRISELJENCEV

 Enrollment in free programme Initial Integration of Immigrants.

Javni zavod Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana

Linhartova c. 13

1000 Ljubljana

 

Direktor

 

Številka: 110-1/2019-17

Datum: 2. 9. 2019

Knjigovodja/knjigovodkinja vodi stroškovno knjigovodstvo, knjigovodstvo osnovnih sredstev, materialno, blagovno in finančno knjigovodstvo ter obračunava plače in ostale osebne prejemke.

Vabimo vas k vpisu v jezikovne tečaje v okviru Mestnega programa izobraževanja odraslih.

 

Vpis bo možen samo osebno od srede 28. 8. 2019 dalje do zapolnitve prostih mest, vsak delovni dan med 9. in 11. uro ter med 13. in 15. uro na Šmartinski 134A.

 

Storitev Kažipot 55+ je Kažipot storitev za generacijo 55+, ki nudi vse informacije za starejše na enem mestu.
 

 

 

V torek, 14. 5. 2019 smo ob 11. uri slavnostno otvorili nove prostore Javnega zavoda Cene Štupar - Centra za izobraževanje Ljubljana. Otvorila sta jih župan Mestne občine Ljubljana, g. Zoran Janković ter direktor Cene Štupar - CILJ, g. Bojan Hajdinjak.

 

Vljudno vabljeno, da nas obiščete v naših novih prostorih, ki smo jih zgradili in opremili z mislijo na Vas.

 

Na podlagi sklepa 3. seje Sveta zavoda Javnega zavoda Cene Štupar-Centra za izobraževanje Ljubljana, Ljubljana z dne 25.2.2019 razpisujemo prosto delovno mesto DIREKTORJA/DIREKTORICE ZAVODA.

 

Marec je na našem zavodu zaznamovan ne le z bližajočo selitvijo, ampak tudi s številnimi obiski. 

Prenova dela objekta za potrebe Javnega zavoda Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana na lokaciji Šmartinska cesta 134a, Ljubljana in dobava ter montaža opreme

Listina raznolikosti Slovenija temelji na prostovoljno sprejetih načelih z namenom promocije vrednot raznolikosti, enakosti in vključenosti. Spodbuja sprejemanje, spoštovanje in vključevanje raznolikosti v slovenskih organizacijah kot potenciala inovativnosti za trajne rešitve organizacij. Vključuje 6 načel, ki spodbujajo k razvoju organizacijske kulture, ki temelji na enakih možnostih, vzajemnem spoštovanju, sprejemanju in vključevanju raznolikih zaposlenih, ustvarjanju raznolikega in vključujočega okolja, upoštevanju in širjenju načel raznolikosti na vseh ravneh organizacije, prepoznavanju raznolikih strank, oblikovanju politik raznolikosti in širjenju svoje zavezanosti načelom ter politike raznolikosti vsem deležnikom.

 

5. Decembra 2018 je bila organizirana 1. konferenca Listine raznolikosti Slovenija. Slovenska podjetja s podpisom Listine raznolikosti potrjujemo, da vrednote vključenosti in enakosti spodbujajo rast podjetij.

Javni poziv za izbor Izvajalcev v okviru strategije lokalnega razvoja LAS Barje z zaledjem za leti  2017 in 2018, projekta »Program spodbujanja podjetništva na Barju«

Katalog izobraževanja - z znanjem do cilja!

“MED NAMI IN Z NAMI”

OSREDNJA PRIREDITEV – 20.6. 2018

PRIHOD IN PRIČETEK PRIPRAV ob 10. uri

PRIPRAVE (12:00 -13:00)

Priprave bodo aktivno vključile vse soustvarjalce prireditve v primerno opremljenost in reprezentativnost stojnic ter ostalih prostorov.

 

 

Med 11. majem in 30. junijem se lahko udeležite preko 250 brezplačnih delavnic, ki jih pripravljamo skupaj s partnerji v projektu Teden vseživljenjskega učenja! 

Dne 12.4.2018 smo na Cene Štupar – CILJ, v  sodelovanju z GZS, gostili profesorja Todor Todorova iz Univerze za narodno in svetovno gospodarstvo iz Bolgarije, ki se s sodelavci in belgijski partnerji udeležuje študijskega obiska v Sloveniji v okviru projekta Partnership Poliy as a Trigger fo Lifelong Learning, Innovation and Change.

V branje vam predlagamo odličen članek Andreje Žibert na temo učenja za vse generacije.

31. 1. 2018 so nas na zgledovalnem obisku obiskali predstavniki Andragoškega zavoda Maribor - Ljudska univerza. 

Leto dni po odprtju Večgeneracijskega centra Ljubana N'šPlac nas je ponovno obiskala ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anja Kopač Mrak ter si ogledala, kako je v tem letu N'šPlac zaživel in postal del vsakdana občanov Ljubljane.

Tehnološki park Ljubljana skupaj z Javnim zavodom Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana vabi na open DOORS konferenco o delitveni ekonomiji, ki bo v sredo, 14. februarja 2018, v Kinu Šiška.

V četrtek, 25. januarja 2018, smo na Javnem zavodu Cene Štupar – Center za izobraževanje gostili japonsko delegacijo. Na željo državnega ministra za zdravje, delo in socialno varstvo Japonske ter njegovih sodelavcev je Cene Štupar – CILJ predstavil primer dobre prakse s področja vseživljenjskega učenja in različne načine izobraževanja.

"Demografske spremembe (večja mobilnost, staranje prebivalstva, migracije …), nihanje razmer na trgu ter dejavniki globalizacije prispevajo k vse večji raznolikosti delovne sile znotraj organizacij in na trgu dela. Obstaja velika verjetnost, da se na delovnem mestu zaposleni srečujejo z različnimi potrebami, vrednotami, motivacijo, različnim prispevkom ter načinom vzpostavljanja odnosov. Raznolikost je več kot posameznikov spol, starost ali rasa. V njej se zrcali izkušnja celotnega človeštva. Predstavlja vse ljudi, ki prihajajo iz različnih okolij in imajo različne poglede na svet.

Raznolikost, vključenost in enakost od nekdaj predstavljajo vir napredka in razvoja pravičnejše družbe. Odpirajo način razmišljanja, ki resnično prispeva k trajnim rešitvam organizacij.

Da bi podjetja lahko dostopala do tega vira, je raznolikost potrebno prepoznati, sprejeti, spoštovati in resnično vključiti."

 

VEČ: http://www.raznolikost.eu/

 

 

Naše Središče za samostojno učenje ali na kratko SSU vam je na voljo vse delovne dni v tednu!

 

Namenjeno je odraslim, ki se ne želijo učiti na tradicionalni način ali pa jim klasični način učenja ni dostopen zaradi različnih razlogov. Učenje je BREZPLAČNO in poteka samostojno ter individualno. V središču lahko pridobivate povsem nove informacije ali že obstoječe znanje utrjujete ter nadgrajujete.

Več informacij dobite TUKAJ.

 

Pridite v SSU, ne bo vam žal!

 

Program usposabljanja za SOCIALNEGA OSKRBOVALCA je namenjen vsem, ki bi se radi usposobili za izvajanje pomoči na domu, za delo v socialnovarstvenih zavodih in ustanovah, ki izvajajo socialno oskrbo na domu, ter tistim, ki bi radi pridobili certifikat NPK socialni oskrbovalec/socialna oskrbovalka na domu.

Usposabljanje je namenjeno tudi vsem, ki jih delo na področju socialne oskrbe starejših, invalidnih in drugih oseb s posebnimi potrebami veseli in se želijo zaposliti na tem področju.

 

Socialni oskrbovalecpoklic za danes in jutri!

 

Priprave za pridobitev certifikata NPK pomočnik/pomočnica kuharja so namenjene vsem, ki bi se želeli usposobiti za izvajanje pomoči v kuhinjah in tistim, ki bi radi pridobili certifikat NPK pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice, s katerim se lahko tudi zaposlite.

Pomočnik kuharja-to si želim postati tudi jaz.

 

Andragoški center Slovenije je podelil Javnemu zavodu Cene Štupar-Centru za izobraževanje odraslih pravico do uporabe zelenega znaka kakovosti.

Znak dokazuje, da naša izobraževalna organizacija sistematično skrbi za kakovost svojih storitev v izobraževanju odraslih. 

 

Uporaba znaka za kakovostno izobraževanje

Znak smo pričeli uporabljati že leta 2012, vseskozi pa vlagamo veliko truda, časa in energije k zviševanju standarda kakovosti naših storitev na vseh področjih.

1. 4. 2017 smo skladno z  novim pravilnikom o podeljevanju in podaljšanju pravice do uprabe zelenega znaka kakovosti podaljšali pravico do uporabe zelenega znaka kakovosti do 31. 3. 2020.

Hvala, da nam zaupate!

 

Vaš Cene Štupar-Center za izobraževanje odraslih Ljubljana

Vabimo vas, da si ogledate katalog izdelkov in storitev z družbenim učinkom, ki so plod večletnega ustvarjanja projekta Ferfl in DPlac. Vsi, ki se v katalogu predstavljajo, so tesno povezani z našima projektoma in zato smo presrečni, da jim lahko pomagamo na njihovi nadaljni poslovni poti.

Bodite del uspešne zgodbe tudi vi in podprite ideje z družbenim učinkom.

 IMATE PODJETNIŠKO IDEJO, VENDAR NE VESTE KAKO BI ZAČELI?

VAM MANJKAJO ZNANJE, IZKUŠNJE IN POZNANSTVA? 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih