Dostopnost

 • Navigacija preko tipkovnice
 • Izključi animacije

Kontrast

 • Visok kontrast
 • Sivine

Besedilo

 • Povečaj pisavo
 • Pomanjšaj pisavo
 • Označi naslove
 • Označi povezave
 • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti
17.09.2021 14:41

17. 9. 2021 je potekal v Javnem zavodu Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana dan za kakovost. 

usposabljanje za NPK pediker

V septembru bomo pričeli z usposabljanjem za NPK pediker.

PrijavnicaMOL

Mestni program izobraževanja odraslih 2021

Javni poziv ZIP

Javni poziv za izbor učiteljev javnoveljavnega programa Začetna integracija priseljencev v okviru JN št. 430-47/2021 »Izvajanje programa učenja slovenskega jezika in seznanjanja s slovensko zgodovino, kulturo in ustavno ureditvijo v obliki enotnega programa Začetna integracija priseljencev (ZIP)«.

Tedni vseživljenjskega učenja- seznam dogodkov

(preboleli, cepljeni, testirani)

Zagotovite si vpis po nižji ceni.

Vpis v novo šolsko leto 2021/2022

Vpisi in ponovni vpisi v srednje šole, za šolsko leto 2021/2022, bodo potekali od 23. 8. dalje.

Zaključna konferenca - projekt LAS

22. 6. 2021 je potekala Zaključna konferenca projekta Za vas, podjetniki. Skupno je v celotnem projektu sodelovalo preko 120 podjetnikov in samostojnih podjetnikov, začetnikov, kakor tudi že zrelih podjetnikov.

Usposabljanje za NPK vizažist

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na preverjanju in potrjevanju za NPK VIZAŽIST/VIZAŽISTKA.

 

LAS inkubator

V aprilu smo uspešno zaključili brezplačno podjetniško akademijo: »Za vas, podjetniki«. Med 6. in 22. aprilom 2021 smo organizirali 8 poglobljenih podjetniških delavnic, v okviru katerih je več kot 100 podjetnikov nadgrajevalo svoje podjetniško znanje na področjih razvijanja novih podjetniških idej, agilnega pristopa k razvoju podjetja, rasti podjetja, kako se izogniti pastem financiranja, prodaje in trženja, digitalnega marketinga in pravnih vidikov poslovanja.

LINKEDIN NAGRADNI IZZIV: »ČIČ NE DA NIČ?«

Na LinkedIn profilu poiščite post Zdravi izziv: »Čič ne da nič!«.

Brezplačni podjetniški zajtrk

V sredo, 10. marca je potekal že četrti podjetniški zajtrk »Za vas, podjetniki«, ki je bil namenjen trendom v marketingu in komuniciranju.

Učinkovitost v prodaji - podjetniški zajtrk

V sredo, 3. marca je potekal že tretji podjetniški zajtrk »Za vas, podjetniki«, ki je bil namenjen prodaji. Podjetniški zajtrk, se je odvil na spletni platformi ZOOM in sicer tretji iz niza šestih brezplačnih podjetniških zajtrkov. Odvijajo se v sklopu operacij LAS za mesto in vas.

Drugi brezplačni podjetniški zajtrk

V sredo, 17. februarja 2021, se je na spletni platformi ZOOM odvil že drugi podjetniški zajtrk »Za vas, podjetniki« iz niza šestih brezplačnih podjetniških zajtrkov. Odvijajo se v sklopu operacij LAS za mesto in vas, tokratni z naslovom »Postavite tarčo na trg in merite rezultate«.

Brezplačni podjetniški zajtrk

V sredo, 10. 2. 2021, se je na spletni platformi ZOOM odvil prvi podjetniški zajtrk »Za vas, podjetniki« iz niza šestih brezplačnih podjetniških zajtrkov, ki se odvijajo v sklopu operacij LAS za mesto in vas, z naslovom »Poslovno načrtovanje je ključ do najboljših rezultatov«.

 

Ne zamudite preostalih dogodkov in nadgradite svoja podjetniška znanja!

Forum o učenju in izobraževanju za vključujočo večkulturno družbo

Danes je potekal Forum o učenju in izobraževanju za vključujočo večkulturno družbo, kjer so sodelovali tudi sodelavci javnega zavoda Cene Štupar – CILJ.

Celovita ponudba za aktivno staranje družbe

Pričakujemo objavo javnega povabila Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki ga bo objavil Javni, štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije.

Javni poziv za izbor izvajalcev v okviru operacije TPK

Z izbranimi kandidati bomo sklenili avtorske ali podjemne pogodbe oz. bomo sodelovali preko pogodbe o sodelovanju za obdobje od 4. 1. 2021 do 31. 12. 2021.

Uspešni pri prijavi projekta Izpopolnjevanje izobraževalcev v nefomalnih izobraževalnih programih NI

Vlaganje v strokovni razvoj izobraževalcev v programih neformalnega izobraževanja je ključnega pomena pri zagotavljanju kakovostne storitve na področju izobraževanja odraslih. Izobraževalci odraslih morajo imeti znanja in spretnosti, s katerimi lahko učinkovito zadovoljijo različne interese, želje in potrebe posameznih učečih se ciljnih skupin (predvsem ranljivih) ter kompetence za učinkovito motiviranje k vseživljenjskemu učenju le-teh.

Korona, priporočila, kontakt, izobraževanje

Skladno z aktualnimi sklepi Vlade RS in navodili pristojnih služb vas obveščamo, da bomo od ponedeljka 19. 10. do preklica dosegljivi v omejenem obsegu.

 

Prosimo vas za potrpežljivost in razumevanje.

Vpis v srednje šole še vedno poteka

Razmišljate o dokončanju svoje srednje šole?

Iščete nove priložnosti za zaposlitev?

Želite spremeniti svojo karierno pot, se prekvalificirati in pridobiti nov poklic?

 

Tukaj smo za vas, da skupaj dosežemo CILJ!

Jezikovna integracija priseljencev

Svetovalka svetovalnega središča Osrednjeslovenske regije, ki deluje v javnem zavodu Cene Štupar – CILJ, Alida Zagorc Šuligoj je 23. 9. 2020 v okviru TVU 2020 in Dnevov svetovalnih središč na Uradu za delo Domžale gostila skupino brezposelnih žensk, ki prihajajo iz tujine.  

TVU, svetovalno središče, dan za znanje, dogodek, brezplačno

Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačnih dogodkih, ki jih organiziramo v sklopu Tednov vseživljenjskega učenja, Dnevov svetovalnih središč in Dneva za znanje.

 

Preglejte aktualne možnosti financiranja in sofinanciranja formalnega izobraževanja.

 

 • Za brezposelne - Možnost financiranja prek Zavoda RS za zaposlovanje.
 • Za vse s srednjo poklicno izobrazbo ali manj - Možnost povračila stroškov izobraževanja prek javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije. (FINANCIRANJE JE ZAKLJUČENO)

 

 

Letos smo med prejemniki nagrade glavenga mesta Ljubljana tudi mi!

Enrollment in free  slovene language courses - programme Initial Integration of Immigrants 

Z velikim veseljem sporočamo, da v ponedeljek, 18. 5. 2020 ponovno odpiramo svoja vrata.

We would like to inform you that Cene Štupar-CILJ is opening on Monday 18 May 2020.  Find instructions below.

 

Vsa podjetja in zaposlene vabimo na on-line svetovanje, kjer boste na podlagi rešenega vprašalnika MOTIVATOR ugotovili, kaj vam je pri delu pomembno in kaj vas motivira.

V okviru projekta Svetovanje za zaposlene  je svetovanje brezplačno. Prednost imajo starejši in manj izobraženi.

V okviru projekta Karierni Plac - Karierni center za mlade smo za vas pripravili pregled aktivnosti, dogodkov, novic, zanimivosti, predstavitve poklicev, izbor priročnikov, nasvete …

Portal bo v pomoč tako otrokom in mladim kot tudi staršem in strokovnim delavcem.

Izvajanje 300-urnih tečajev slovenščine, ki so do 13. 3. 2020 potekali po urniku, je do preklica po navodilih naročnika javnega naročila, Urada Vlade RS za oskrbo in integracijo migrantov, prekinjeno. Začasno so prekinjeni tudi vpis in novi začetki tečajev. 

Izvajanje tečajev sofinancira Evropska unija iz Sklada za azil, migracije in vključevanje.

Udeležencem Osnovne šole za odrasle (1-4) - opismenjevanje sporočamo, da smo zadovoljni z njihovim odzivom na učenje na daljavo. Z učitelji Sašo, Aljo in Hevidarjem se izobražujejo s pomočjo različnih spletnih aplikacij, ki omogočajo tudi komunikacijo v živo. Udeležencem, ki te možnosti nimajo, pa smo po navadni pošti poslali tiskana gradiva s preprostimi navodili za učenje na dom, v azilni dom in izpostave ter jim na tak način omogočili nadaljevanje izobraževalnega procesa. Vsa dodatna pojasnila in podporno učno okolje jim nudi po dogovorjenem urniku po telefonu in drugih komunikacijskih kanalih medkulturni mediator.

Z vami že ponosnih 60 let!

 

Oglejte in preberite si, kako smo skupaj z vami praznovaili jubilej našega zavoda!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih